27 January 2007

Ketidak logikan

Minggu depan akan terurailah segala ketidak logikan. Tiada lagi escapisma. Manusia akan kembali normal. Tiada yang tak normal, melainkan normal belaka. Tetapi, itu hanyalah kemungkinan saja.

Malam ni bagi aku biarlah 'game' kebangsaan. Tidak 'game' EPL. MU vs Watford nantilah. Tgk Malaysia vs Singapore. Star Sport ade 'live' tak.

4 comments:

umpunk said...

hahahahaha,dalam kesibukan masyarakat menggelakkan citer BMBP atas sebab citernye mengarut,sbnrnya pembuat citer yg gets the final laugh.sambil mengira2 duit dia yg bnyk tu,mesti dia pikirkan,masyarakat la yg sbnrnya bodoh,terlalu emotional pasal sebuah citer yg mengarut.
tu pun kalau btul la pe org gaji tu cakap......

pika said...

yer yer.. kira duit, tukar kereta dan rumah baru, dan membesarkan perniagaan sambil rakyat terus menerus kena tanggung inflasi, kena bayo tol [cuma nak ke masjid ulang-alik!] dan kena bayo duit minyak yg tak turun2 harganya walaupun harga di pasaran dunia sudah turun...

iklanweb said...

xmo generate income through this blog? try putting some advertisements.

Blog's Owner said...

buleh ker??