11 May 2007

Tak suka

Banyak benda yang aku tak suka. Selain daripada Ina (oops ini bukan Ina Mawi, tapi Ina yang dulu sekolah sama dengan aku) aku jugak cukup tak suka orang baling batu sembunyi tangan (walaupun aku ada buat macam tu dulu, tapi yang sebenarnya aku tak baling sesiapa [biasalah ayat cover]).

Semalam aku ada terjumpa dalam satu blog, (kepunyaan bekas wartawan Malaysiakini), Susan Loone. Katanya dalam blog itu dan memetik sebuah kenyataan akhbar yang dikeluarkan oleh Bapa Altantuya, Stev Shariibu.

"Mr Stev Shariibuu had issued a press statement questioning the "police source" on the result of the DNA "confirming" that the four year old Altanshagai, is the son of the deceased's ex-husband, a Mongolian (Bernama story).

"I was also doubtful about the story and asked "Is someone lying again?", knowing damn well that it couldn’t be possible to produce such results when the test was not done." -- Susan Loone

1 comment:

FAO said...

Sam, kalau tidak menjadi masalah, bolehkah kau re-produce (terbitkan semula) emel aku (asalnya bukan untuk diterbitkan) tentang "penulis yang patah hati"?

Lihat blog zarul20.blogspot.com (terbitkan isi kandungan emel sahaja, huruf yang dicondongkan) dalam blog Republik Kata sebagai sumbangan aku.

Terima kasih. FAO